Loading...

Amorgos Zeilvakanties

Amorgos is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten. Zij organiseren zeilvakanties op basis van individuele aanmelding, voor gezinnen en voor groepen. Dat doet Amorgos met Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs die zij zelf opleiden op het IJsselmeer of in Griekenland.

Bekijk het aanbod

Plezier in zeilen

Over Amorgos Zeilvakanties

Amorgos profileert zich met veel extra service - zoals de mogelijkheid om tochten voor te bereiden met ervaren zeilers in Nederland, informatie bijeenkomsten, voorbereidingsdagen, extra flottieljeleiders, etc - en legt de nadruk op "plezier in zeilen". Iedere vakantie of cursus van Amorgos staat in het teken van genieten van zon, zee en zeilen.

Bestemmingen

De bestemmingen in het buitenland zijn Griekenland, Turkije, Kroatiƫ, Italiƫ en de Caribbean. Vanuit de haven Marina Muiderzand bij Almere zeilt Amorgos op het Markermeer en IJsselmeer, maar ook naar de Waddenzee, Noordzee, Engeland en Noord-Duitsland.

Soorten zeilvakanties

  • Meezeilen (Griekenland, Turkije, KroatiĆ«, Caribbean)
  • Zeilcursussen (Griekenland, KroatiĆ«, ItaliĆ«, Caribbean)
  • Zeilcursussen voor alleengaanden; (Griekenland)
  • Single Sun & Fun Zeilvakanties (Griekenland)
  • Meezeilen of Zeilcursussen voor Groepen (Griekenland, KroatiĆ«, ItaliĆ«, Turkije, Caribbean)
  • Flottielje Zeilen (Griekenland, KroatiĆ«, ItaliĆ«, Turkije, Caribbean)
  • Zeiljachtverhuur met of zonder schipper; (Griekenland, KroatiĆ«, ItaliĆ«, Turkije, Caribbean)
  • Zeiljachtverhuur IJsselmeer - Almere
  • Zeilschool Kajuitzeilen IJsselmeer - Almere

Doelgroep

Meezeilen en zeilcursussen in het buitenland

De gemiddelde leeftijd is 33 jaar. Een aantal weken in het jaar organiseert Amorgos specifieke cursussen voor alleengaanden en single sun & fun zeilvakanties. De minimum leeftijd is 18 jaar. De meeste boekingen vinden plaats tussen april en augustus.

Groepen, flottieljezeilen en zeiljachtverhuur

Dit wordt veel gedaan door gezinnen en vriendengroepen. Met name de flottieljes zijn erg in trek bij gezinnen met (jonge) kinderen. De meeste boekingen vinden plaats tussen november en april. Zeilervaring is niet noodzakelijk wanneer er een Amorgos schipper wordt geboekt.

Cursussen Nederland

De gemiddelde leeftijd is 35 jaar. Veel deelnemers boeken alleen en doen dit van maart tot en met oktober. De cursussen op maat worden door gezinnen vaak als voorbereiding op flottielje zeilen of een zeilvakantie geboekt.

Verhuur Nederland

Ook hier veel gezinnen en vriendengroepen. De meeste boekingen vinden plaats tussen maart en september. Omdat Amorgos bij de verhuur ook een zeilschool heeft, kunnen huurders specifieke zeilles voor een aantal dagdelen bij de huur van een zeiljacht boeken.

Zeilvakanties en zeilcursussen
Advertentie
Amorgos Zeilvakanties

Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) Calamiteitenfonds (CF)

Amorgos Zeilvakanties is aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds.

Beoordelingen
  • 30 Google reviews 4.5/5

Bekijk het aanbod

Top