Loading...

Captain Cruise

Captain Cruise. verkoopt cruisereizen. Echter biedt Captaincruise veel meer! Op de website worden alleen cruise only prijzen aangeboden, waardoor voor iedereen een op maat gemaakte reis kan worden samengesteld en aangeboden. Elementen die toegevoegd kunnen worden zijn o.a. vluchten, transfers, excursies, drankpakketten en verzekeringen.

Bekijk het aanbod

Explore The World On The Ocean!

Over Captain Cruise

Captain Cruise komt binnenkort met diverse thema cruises en pakketreizen die je naar wens kunt upgraden

Cruisen is voor jong en oud! Hoe ideaal is het om 1x de koffer uit te pakken en de hele wereld te kunnen ontdekken. Elke ochtend als de gordijnen opengaan is het schip in een andere stad! En niet te vergeten dat het steeds meer all-inclusive is, waardoor je van tevoren weet wat je kwijt bent qua kosten en onbezorgd kan genieten van de ultieme droomcruise.

Captain Cruise bestaat ruim 10 jaar. Captain Cruise heeft een groot aanbod met de laagste prijsgarantie. Tevens staat persoonlijke service voorop. Online zijn er geen boekingskosten. Verder waarderen klanten Captain Cruise gemiddeld met een 9,6.

Advertentie
Captain Cruise

Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakenreizen (SGRZ) Calamiteitenfonds (CF) Cruise Lines International Association (CLIA)

Captain Cruise is aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ, Calamiteitenfonds, CLIA.

Beoordelingen
  • 12 Google reviews 4.8/5

Bekijk het aanbod

Top