Loading...

Holland Sail

Holland Sail biedt meerdaagse zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee aan. Dit is vooral voor groepen van 12-48 personen aan boord van schepen van de oudste historische zeilvloot ter wereld. De vloot bestaat uit maar liefst 29 schepen.

Bekijk het aanbod

Eens gezeild, altijd zeeman!

Over Holland Sail

De kracht van Holland Sail zit in de expertise van de schippers, die door jarenlange zeilervaring alle ins en outs kennen van hun vak. Kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid staan allen hoog in het vaandel. Dit zorgt ervoor dat de gasten met een gerust gevoel op het schip kunnen verblijven en waar voor hun geld krijgen. Op de schepen heerst een open en ontspannen sfeer, wat zorgt voor een prettige samenwerking tussen schipper en bemanning enerzijds en de gasten anderzijds.

Holland Sail is een co枚peratie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Holland Sail verhuurt traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit 29 traditionele zeilschepen. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel hun gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en het motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Nieuw 728x90
Advertentie
Holland Sail
Beoordelingen
  • 28 Google reviews 4.4/5

Bekijk het aanbod

Top